Fredco's Deli

Læs mere om vores projekter med Fredco's Deli

Fredco's Pickup

Udvikling og drift af online bestillingssystem

Digitalisering

Fredco's Deli er en resturant med en utrolig høj omsætning især ved frokosttid. Fredco's udfordring er at deres ansatte bag disken har svært ved at nå at håndtere den enorme mængde kunder der kommer i deres rush hour.

Vores løsning digitaliserer og strømliner dele af deres kundemodtagelsesproces. I stedet for at stå i kø, kan kunden med vores pick-up app bestille og betale hjemmefra og hente deres varer uden at stå i kø. De kan blot hente deres bestilling i en køleboks i butikken og dermed spare både deres, og Fredco's tid.

Systemet har en avanceret kapacitetsstyring, som kan kontrolleres direkte i butikken. Det sikrer, at der aldrig kommer for mange ordre ind i samme tidsinterval.

Resultat

Ved introduktionen af pick-up appen har vi siden 2015, i gennemsnit, øget månedlige bestillinger med 700 ordrer i gennemsnit. Med Fredco har vi haft utrolig stor succes i selve værdien i pick-up appen, men også med indlæringen og tilpasningen med produktet hos kunderne.

Det giver også medarbejderne mulighed for at strukturere og planlægge pakning af deres varer mere effektivt.

Malene, ejer af Fredco's Deli

IT Instituttet har været en fast og pålidelig samarbejdspartner i lang tid. De er dygtige til at designe og implementere løsninger, som bare virker! IT Instituttet er alene ansvarlige for drift og udvikling af vores pick-up app, som har forøget vores salg og omsætning betydeligt. Vi kan varmt anbefale IT Instituttet for alle der skal have produceret IT systemer.

- Malene Brasch

Lad os tage en snak

Lyder det spændende? Lad os tage en snak, og få lagt en plan over dit projekt. Snakken er fuldstændig uforpligtende og vi tilbyder altid kaffe!

Du er også altid velkommen til at kontakte os.

Bliv kontaktet

Morten Aslo-Østergaard

Direktør, stifter

Uddannet ingeniør fra DTU. Kernekompetencen er .NET udvikling, med 10+ års erfaring i dette. Arbejder i hele stacken, og har erfaring med en lang række teknologier.

Bliv kontaktet

Lad os ringe eller skrive til dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.