Vores services

Læs mere om hvad vi kan tilbyde


I IT Instituttet udbyder vi forskellige ydelser inden for IT. Alt fra hosting og digitalisering, til web og app udvikling

Vores services

Digitalisering, udvikling og hosting


Som en førende udbyder af digitale transformationstjenester er IT Instituttet her for at hjælpe din virksomhed med at få succes i nutidens hurtige og konstant udviklende digitale landskab.

Vores team af eksperter har specialiseret sig i digitalisering, projektudvikling og hosting og administration, og kan levere den ekspertise, du har brug for til at modernisere og forbedre din virksomhed.

Udvikling af projekter

I IT Instituttet har vi udviklet alt fra små hjemmesider, til store missionkritiske administrationssystemer. Hvis I mangler at få designet og implementeret et udviklingsprojekt kan vi hjælpe.

Udvikling

Digitalisering

I IT Instituttet er vi eksperter i at digitalisere virksomheder. Vi har udviklet værktøjer og automatiserede workflows til at strømline og digitalisere dele af virksomheders daglige arbejdsprocessor.

Digitalisering

Drift og hosting

Vi tilbyder vi en lang række ydelser når det kommer til cloud hosting, DevOps løsninger og cloud migrering. Har I behov for at rydde op i jeres back-end? Eller måske få migreret jeres server setup til cloud? Vi kan hjælpe.

Drift og hosting

Hej - lad os tage en snak

Lyder det spændende? Lad os tage en snak, og få talt om dit projekt. Snakken er fuldstændig uforpligtende og vi tilbyder altid en kop kaffe.

Du er også altid velkommen til at kontakte mig direkte, du finder mine kontakt oplysninger i højre side.

Venlig hilsen, Morten

Bliv kontaktet

Morten Aslo-Østergaard

Direktør, stifter

Uddannet ingeniør fra DTU. Kernekompetencen er .NET udvikling, med 10+ års erfaring i dette. Arbejder i hele stacken, og har erfaring med en lang række teknologier.

Bliv kontaktet

Lad os ringe eller skrive til dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.