window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-10971415294');

Vores services

Læs mere om hvad vi kan tilbyde


I IT Instituttet udbyder vi forskellige ydelser inden for IT. Alt fra hosting og digitalisering, til web og app udvikling

Vores services

Digitalisering, udvikling og hosting


Som en førende udbyder af digitale transformationstjenester er IT Instituttet her for at hjælpe din virksomhed med at få succes i nutidens hurtige og konstant udviklende digitale landskab.

Vores team af eksperter har specialiseret sig i digitalisering, projektudvikling og hosting og administration, og kan levere den ekspertise, du har brug for til at modernisere og forbedre din virksomhed.

Digitalisering

I IT Instituttet er vi eksperter i at digitalisere virksomheder. Vi har udviklet værktøjer og automatiserede workflows til at strømline og digitalisere dele af virksomheders daglige arbejdsprocessor.

Digitalisering

Udvikling af projekter

I IT Instituttet har vi udviklet alt fra små hjemmesider, til store missionkritiske administrationssystemer. Hvis I mangler at få designet og implementeret et udviklingsprojekt kan vi hjælpe.

Udvikling

Drift og hosting

Vi tilbyder vi en lang række ydelser når det kommer til cloud hosting, DevOps løsninger og cloud migrering. Har I behov for at rydde op i jeres back-end? Eller måske få migreret jeres server setup til cloud? Vi kan hjælpe.

Drift og hosting

Hej - lad os tage en snak

Lyder det spændende? Lad os tage en snak, og få talt om dit projekt. Snakken er fuldstændig uforpligtende og vi tilbyder altid en kop kaffe.

Du er også altid velkommen til at kontakte mig direkte, du finder mine kontakt oplysninger i højre side.

Venlig hilsen, Christoffer

Bliv kontaktet

Christoffer Emil Alsing

Projektleder, kundeansvarlig

Uddannet både i Kommunikation og IT. Kernekompetencen er kommunikation og formidling af kompleks IT. Hvis du vil tage en snak med os, om hvad vi kan gøre for dig, kommer du i snak med mig.

Bliv kontaktet

Lad os ringe eller skrive til dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.