Vi digitaliserer virksomheder

Spar penge ved automatisering og strømlining


Ved at strømline arbejdsprocesser, og automatisere arbejde kan vi øge virksomheders effektivitet og reducere deres omkostninger.

Ved at skære blot 30 minutter af om dagen for fem medarbejdere, til en gennemsnitlig løn spares der: 148.500 kr. årligt.

Vores digitaliserings udregner

Hvor meget er dine ansattes tid værd?


Med vores digitaliserings udregner kan du estimere hvor mange penge og hvor meget årsværk, du kan spare ved at automatisere dele af virksomhedens arbejdsprocesser.

Har du rutine opgaver som dine ansatte skal klare dagligt? Indtast hvor lang tid denne opgave tager og hvor mange medarbejdere det er gældende for.

Få et overblik over hvor meget tid og penge en virksomhed kan spare ved at digitalisere.

Prøv selv

Kan det betale sig?

Vores erfaring er, at udgiften til automatisering oftest betaler sig igen inden for måneder eller få år. Hver virksomhed er forskellig og mulighederne for automatisering er altid afhængig af det specifikke projekt.

Derfor tilbyder vi altid et gratis møde hvor vi kan snakke om mulighederne for strømlining og automatisering af jeres virksomhed.

Kan digitalisering betale sig?

Hvor kan man spare?

I vores erfaring, uagtet hvilken virksomhed, er det utroligt sjældent at man ikke, som minimum, kan skære 10 minutter ned ved at automatisere og strømline. Ofte kan virksomheder skære meget mere.

Rutine arbejdsprocesser

Manuel indtastning af data eller migrering af pen af papir til digitale værktøjer

Strømlining af kommunikation

Automatisering af informationsdeling, mødeindkaldelser og kundekontakt

Databehandling

Administration og migration af regneark eller faste dataudtræk.

Meget, meget mere.

Mulighederne for digital automatisering er ikke ens for alle, lad os hjælpe dig med dine specifikke automatiseringsmuligheder.

Hvad koster det?


At formulere en pris til et udviklingsprojekt er altid vanskeligt. Prisen afhænger af projektets størrelse, kompleksitet og mere. For at få en idé af hvor meget et givent projekt koster er det bedst at tage et uforbeholdent møde og tale om projektet.

For os er det vigtigste at evaluere om projektet er værdiskabende.

Hej - lad os tage en snak

Lyder det spændende? Lad os tage en snak, og få talt om dit projekt. Snakken er fuldstændig uforpligtende og vi tilbyder altid en kop kaffe.

Du er også altid velkommen til at kontakte mig direkte, du finder mine kontakt oplysninger i højre side.

Venlig hilsen, Morten

Bliv kontaktet

Morten Aslo-Østergaard

Direktør, stifter

Uddannet ingeniør fra DTU. Kernekompetencen er .NET udvikling, med 10+ års erfaring i dette. Arbejder i hele stacken, og har erfaring med en lang række teknologier.

Bliv kontaktet

Lad os ringe eller skrive til dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.