Erhvervsstyrelsen

Læs mere om vores projekter med Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vores bidrag til erhvervsstyrelsens mission

Udvikling af et business intelligence analyse værktøj

Erhvervsstyrelsens mission er at skabe de bedste betingelser for, at danske virksomheder kan vokse og skabe arbejdspladser. I samarbejde med DAMVAD Analytics og Open Ocean har vi skabt et analyseværktøj, der kan analysere en virksomheds data og give værdifuld indsigt i dens værdi, sikkerhed og økonomiske potentiale.

I IT Instituttet havde vi ansvaret for at integrere DAMVADs analysealgoritmer i platformen. Vi udviklede værktøjet ved hjælp af Angular, et populært JavaScript framework til opbygning af webapplikationer. Dette gav os mulighed for nemt at integrere DAMVADs modeller og analytiske software i platformen, hvilket gav en lækker og brugervenlig oplevelse for brugerne.

Data-drevne beslutninger

Værdien af data analyseværktøjer

Business intelligence for virksomheder

At forstå og analysere en virksomheds data er afgørende for moderne forretningsudvikling. Ved at analysere en virksomheds data kan virksomheder få værdifuld indsigt i deres drift, økonomiske resultater og markedsposition. Disse oplysninger kan hjælpe virksomheder med at træffe informerede beslutninger om deres fremtid og identificere områder for forbedring og vækst.

Ved hjælp af avancerede analytiske algoritmer kan virksomheder hurtigt og præcist behandle store mængder data og udvinde værdifuld indsigt, som ville være svær at identificere manuelt. Dette giver virksomheder mulighed for at træffe datadrevne beslutninger og være på forkant med deres konkurrenter på et stadig mere konkurrencepræget marked.

Lad os tage en snak

Lyder det spændende? Lad os tage en snak, og få lagt en plan over dit projekt. Snakken er fuldstændig uforpligtende og vi tilbyder altid kaffe!

Du er også altid velkommen til at kontakte os.

Bliv kontaktet

Morten Aslo-Østergaard

Direktør, stifter

Uddannet ingeniør fra DTU. Kernekompetencen er .NET udvikling, med 10+ års erfaring i dette. Arbejder i hele stacken, og har erfaring med en lang række teknologier.

Bliv kontaktet

Lad os ringe eller skrive til dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.