Lægevagten.dk

Udvikling og drift af hjemmesider med over 10 mio. besøgende årligt

Sygdoms- og sundhedssider

Vigtig information om akut opstået sygdom og kontaktoplysninger til sundhedsvæsenet

Behov for fornyelse

Problematik

Lægevagten.dk's hjemmeside trængte til forbedring, da den ikke var responsiv og havde dårlig optimeret SEO. Ud over disse problemer havde hjemmesiden også dårlig hosting og var plaget af driftsproblemer, såsom langsomme indlæsningstider og hyppig nedetid.

Dette gjorde det vanskeligt for brugerne at få adgang til og bruge hjemmesiden, hvilket hindrede Lægevagten.dk's mulighed for at give online medicinsk information til deres brugere.

Opdateret platform

Løsning

Vi i IT Instituttet kunne hjælpe Lægevagten.dk ved at redesigne deres hjemmeside med fokus på responsivitet, så den ville fungere godt på alle enheder. Dette var et nyt koncept på det tidspunkt, da vi søsatte den første, opdaterede version i 2012.

Udover designet flyttede vi også alle hjemmesidens landingssider ind i et nyt CMS, som gjorde det muligt for os at forbedre deres SEO og gøre dem lettere tilgængelige for brugerne. Vi forbedrede også webstedets hosting og løste dets driftsproblemer, hvilket resulterede i hurtigere indlæsningstider og reduceret nedetid. Dette resulterede i en stigning i trafikken til hjemmesiden med over 4,5 millioner besøgende i 2013.

Vi planlægger nu at redesigne hjemmesiden og landingssiderne igen, for yderligere at forbedre SEO og give siden et mere moderne udseende. Vi tror på, at dette vil hjælpe Lægevagten.dk til fortsat at levere online medicinsk information af høj kvalitet til sine brugere.

Trafikeret hjemmeside

Udvikling og drift af hjemmesider med over 10 mio. besøgende årligt.

Drift

Brugen af det .NET-baserede CMS og Microsoft Azure giver Lægevagten.dk og dets tilknyttede hjemmesider en robust og fleksibel platform til levering af højkvalitets online medicinsk information til deres brugere. Det .NET-baserede CMS tilbyder en række funktioner og værktøjer, der er specifikt skræddersyet til behovene på websteder med en stor mængde indhold, hvilket gør det nemmere at administrere og organisere dette indhold.

Microsoft Azure, på den anden side, giver en skalerbar og sikker platform til hosting af webapplikationer. Dette er essentielt for en hjemmeside med over 10 millioner årlige besøgende, da det sikrer, at hjemmesiden kan håndtere den store mængde trafik og give en konsekvent hurtig og pålidelig brugeroplevelse.

SEO optimering

Ud over at give en robust og fleksibel platform til hosting, tilbyder det .NET-baserede CMS og Microsoft Azure også en række fordele for SEO-optimering. Det .NET-baserede CMS giver for eksempel mulighed for nem integration med andre systemer, såsom analyseværktøjer, som kan give værdifulde data om hjemmesidens ydeevne og hjælpe med at identificere muligheder for at forbedre dets synlighed i søgemaskineresultater.

Derudover har vi også integreret funktioner som fri-tekst søgning og meget andet.

Microsoft Azure tilbyder i mellemtiden en række værktøjer og funktioner, der kan hjælpe med at forbedre webstedets SEO, såsom understøttelse af brugerdefinerede URL'er og muligheden for at bruge HTTPS til sikre forbindelser. Disse funktioner kan hjælpe med at forbedre webstedets placering i søgemaskinernes resultater og gøre det lettere tilgængeligt for brugerne.

Lad os tage en snak

Lyder det spændende? Lad os tage en snak, og få lagt en plan over dit projekt. Snakken er fuldstændig uforpligtende og vi tilbyder altid kaffe!

Du er også altid velkommen til at kontakte os.

Bliv kontaktet

Morten Aslo-Østergaard

Direktør, stifter

Uddannet ingeniør fra DTU. Kernekompetencen er .NET udvikling, med 10+ års erfaring i dette. Arbejder i hele stacken, og har erfaring med en lang række teknologier.

Bliv kontaktet

Lad os ringe eller skrive til dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.