Om os


IT Instituttet er grundlagt i 2009, og er i dag beliggende centralt på Strøget i København.
Vi udvikler webapplikationer, interne systemer, hjemmesider og en lang række andre systemer for virksomheder af alle typer med unikke behov.
Vi er et team med stærke faglige kompetencer indenfor en lang række områder.

Vores værdier

Læs mere om hvad der er vigtigt for os

Lange samarbejder

I IT Instituttet etablerer vi oftest lange og sunde samarbejder med vores kunder. For os er det vigtigt at forstå virksomheden grundigt for at kunne levere en løsning der reelt addresserer problematikken, snarere end at løse symptomerne på problemet.

Transparent og åben kommunikation

Hos IT Instituttet mener vi, at transparent og åben kommunikation er essentielt, når vi arbejder med kompleks systemudvikling. Vi prioriterer formidling, derfor tilknytter vi altid en dedikeret kontaktperson til hvert projekt.

Udvikling i top kvalitet

I vores branche er teknologien i konstant udvikling. Vi bestræber os på altid at følge med i de nyeste teknologier og muligheder, så vi kan producere det bedste produkt til jer.

Medarbejder trivsel

Vores arbejdsplads skal være et sted, der er fedt at være. Vi skal føle os tilpas og komfortable. Vi skal udvikle og forny os. Vigtigst af alt, vi skal have det godt.

Vi sørger for at alt fra udstyr til snacks altid er skræddersyet til hver enkel medarbejder. Vores sociale arrangementer er også altid tilpasset vores medarbejderes ønsker, om det er julefrokost eller gaming aften.

Ledelse

Firmaet ledes til dagligt af Morten Aslo-Østergaard. Vi har et stort fokus på samspil og kommunikation i hverdagen, og vi holder kvaliteten af vores arbejde højt fremfor alt.

Bliv en del af holdet

Morten Aslo-Østergaard

Direktør, stifter

Uddannet ingeniør fra DTU. Kernekompetencen er .NET udvikling, med 10+ års erfaring i dette.
Arbejder i hele stacken, og har erfaring med en lang række teknologier.

Bliv kontaktet

Lad os ringe eller skrive til dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.