REMA 1000

Læs mere om vores projekter med REMA 1000

REMA 1000

Udvikling og implementering af en kampagne webapplikation

Hit Med Sæsonen

REMA 1000 kampagne

Kampagnen 'Hit med sæsonen' er et markedsføringsinitiativ fra REMA 1000, der har til formål at oplyse deres kunder om årstiderne for forskellige frugter, grøntsager, fisk og kød. IT Instituttet udviklede en webapplikation, der ville 'quizze' kunderne om, hvornår disse varer er i sæson. Målet med kampagnen er at tilskynde kunderne til at købe varer, der er i sæson, hvilket kan være mere overkommeligt og miljøvenligt.

Vi leverede teknologien bag

Webapplikationsudvikling

Som en del af kampagnen udviklede vi en webapplikation, der giver kunderne mulighed for at teste deres viden om årstiderne for forskellige fødevarer. Applikationen præsenterer brugerne for en række spørgsmål om, hvornår forskellige varer er i sæson, og brugerne skal vælge det rigtige svar fra en liste over muligheder. Applikationen giver også brugerne information om fordelene ved at købe produkter, der er i sæson, såsom lavere priser og friskere smag.

Hit Med Sæsonen

En web-app udviklet i .NET, Sass, TypeScript og Handlebars

Webapplikationen, vi udviklede til 'Hit med sæsonen'-kampagnen, er bygget ved hjælp af en kombination af teknologier til front-end, herunder Sass, TypeScript, Handlebars og tilpasset kode. Back-end er bygget ved hjælp af .NET. Disse teknologier blev valgt for deres evne til at give en brugervenlig og interaktiv oplevelse til quizzen.

Sass er en CSS-forprocessor, der giver mulighed for brug af avancerede stylingfunktioner, såsom variabler og mixins. Dette gør det nemmere og mere effektivt at udvikle og vedligeholde applikationens stylesheets. TypeScript er et maskinskrevet supersæt af JavaScript, der giver mulighed for brug af moderne sprogfunktioner og forbedret kodeorganisering. Handlebars er et skabelonsprog, der giver mulighed for at skabe dynamiske og genbrugelige skabeloner til applikationens brugergrænseflade.

Til back-end valgte vi at bruge .NET, som er en kraftfuld og alsidig ramme til opbygning af webapplikationer. .NET er kendt for sin pålidelighed og sikkerhed, som er vigtige overvejelser for en quiz-applikation, der vil blive tilgået af mange brugere. Derudover integrerer .NET godt med de front-end-teknologier, vi brugte, hvilket giver mulighed for problemfri kommunikation mellem front-end og back-end af applikationen.

Samlet set blev kombinationen af front-end-teknologier og .NET valgt for dens evne til at give en brugervenlig og interaktiv oplevelse til quizzen, samt dens pålidelighed og sikkerhed. Disse funktioner gør webapplikationen til et optimalt valg til kampagnen 'Hit med sæsonen'.

Lad os tage en snak

Lyder det spændende? Lad os tage en snak, og få lagt en plan over dit projekt. Snakken er fuldstændig uforpligtende og vi tilbyder altid kaffe!

Du er også altid velkommen til at kontakte os.

Bliv kontaktet

Morten Aslo-Østergaard

Direktør, stifter

Uddannet ingeniør fra DTU. Kernekompetencen er .NET udvikling, med 10+ års erfaring i dette. Arbejder i hele stacken, og har erfaring med en lang række teknologier.

Bliv kontaktet

Lad os ringe eller skrive til dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.