IT Instituttet

Fredco's Deli


Fredco's Deli er en salat- og sandwich-kæde med beliggenhed på Grønnegade og Vesterbrogade i København. De lækre og lette måltider er lynhurtigt blevet et stort hit hos både firmaer og private i København og omegn.

Online bestilling

Vi har udviklet et pick-up system for den populære salat- og sandwichkæde. Applikationen fungerer til bestilling og betaling af måltider til afhentning eller levering, og har et nemt og brugervenligt design til glæde for Fredco's kunder. Systemet har integreret kapacitetsstyring således at butikken aldrig bliver overvældet med bestillinger, og altid kan have maden klar til den aftalte tid.

Pick-up app screenshot
Q-Park Awards Screen

Q-Park


For Q-Park har vi bl.a. udviklet et servicesystem til håndtering af servicecentre, samt et Quality Insurance system som hjælper parkeringsgiganten med at opretholde den høje standard i deres parkeringshuse landet over.

Quality Insurance system – Rating af parkeringskældre

Med Q-Parks Quality Insurance system kan firmaet nemt evaluere deres parkeringskældre samt trække avancerede rapporter over anlæggenes standarder. Systemet sikrer Q-Park fuld overskuelighed over tilstanden af deres parkeringskældre, og hjælper firmaet med at definere hvordan deres ressourcer bruges bedst.

Jeres projekt
kan blive det næste

Sæt os i gang arrow_forward